Dominic Scott

Bob van den Bunt

Koken met Bob staat voor BBQ-workshops en BBQ live catering, en is gevestigd in het midden van het land. Mocht je kipsateetjes op verbrande houten stokjes en suffe worstjes verwachten dan ben je hier aan het verkeerde adres, ik breng authentieke BBQ! Smokers, Kamado’s met gloeiend houtskool, open vuur met eiken- en fruithout gestookt. Hele Côte de Boeuf, staartstuk, Spicy chickenwings en 16 uur gegaarde spareribs.

Hou je van burgers en ribs, wil je meer weten over low en slow? De hout gestookte BBQ’s zullen zorgen voor een ongeëvenaarde smaaksensatie.

Houd je van lekker eten, om het te maken en op te eten, dan is een kookworkshop of een live BBQ-catering een echte aanrader.
Ik kom naar je toe op het werk, bij je thuis of het kan bij de sfeerlocatie van Koken met Bob die zich bevindt in Maarsbergen.

Een kookworkshop leent zich bij uitstek voor een teamuitje, vrijgezellenfeest of gewoon voor gezelligheid met vrienden.
Met een workshop koken leer je meer over de ingrediënten, bereidingstechnieken en ga je zelf aan de slag en proef en geniet je van de heerlijkste gerechten. Dit alles onder begeleiding van een professionele chef-kok.