BBQ Workshop

Leer meer over ingrediënten en bereidingstechnieken!

BBQ Workshop 2018-09-03T22:27:47+00:00

BBQ Workshop

Een BBQ Workshop is een goed idee voor een teamuitje, vrijgezellenfeest of gewoon gezellig met je vrienden. Een workshop leert jou meer over ingrediënten en bereidingstechnieken. Ga dus zelf aan de slag en geniet van de heerlijkste gerechten!

Bij Koken met Bob kan je kiezen uit 5 verschillende BBQ Workshops;

BBQ Workshop Koken met Bob - Uitleg

1. The Firestarter

Ben je een firestarter en wil jij meer leren over de Amerikaanse BBQ stijl waarbij je de fijne kneepjes ontdekt van het ‘low and slow’ bereiden?

Na een warm welkom met een klein hapje gaan we in kleine groepen aan de slag. We demonstreren de belangrijkste stappen bij het maken van BBQ-klassiekers zoals pulled pork en spareribs, leren je in detail de verschillen tussen direct- en indirect BBQën en waar je op moet letten voor de beste resultaten. Je gaat vervolgens zelf aan de slag met road kill chicken en leert hoe je de classics zoals een ultieme hamburger en dikke steak zelf maakt. Een workshop voor echte carnivoren.

Workshop informatie
– Duur: Ca. 4 uur
– Deelnemers: 15 – 30
– Prijs p/p: €59,-
Neem contact op!

2. The Specialist

Ben je een echte BBQ liefhebber en wil je meer halen uit je BBQ?

Deze workshop gaat verder en laat je zien hoe je om moet gaan met o.a. brisket, hele zalm en short ribs. Na een warm welkom met een klein hapje  gaan we in kleine groepen aan de slag. We demonstreren de belangrijkste stappen bij het roken op een rookplank en het maken van een fatty.

En we sluiten af met een leuk dessert op de BBQ. Na deze workshop weet je hoe je meer plezier kan halen uit je BBQ.

Workshop informatie
– Duur: Ca. 4 uur
– Deelnemers: 15 – 30
– Prijs p/p: €79,-
Neem contact op!

3. Fish out of the water

Ben je een echte visliefhebber, dan is deze workshop voor jou!

Je leert koud en warm roken, vis onder een korst van zeezout. Na een warm welkom met een klein hapje gaan we in kleine groepen aan de slag. We demonstreren de belangrijkste stappen bij het schoonmaken, fileren en het bereiden van een (hele) vis, marineren en garen van gamba’s.

Vis zal nooit meer hetzelfde smaken!

Workshop informatie
– Duur: Ca. 4 uur
– Deelnemers: 15 – 30
– Prijs p/p: €69,-
Neem contact op!

4. I want it all

Wil je het mooiste vlees en de lekkerste vis, dan is deze workshop voor jou!

Het bereiden van Wagyu-rund, Iberico-varken, kreeft en lamsrug. Na een warm welkom met een klein hapje gaan we in kleine groepen aan de slag. We demonstreren de verschillen in luxe vleessoorten en vissen. We gaan met oesters aan de gang en zullen een tomahawksteak caveman style bereiden.

Al dat lekkers kunt u dan later zelf nog eens maken en schitteren bij vrienden, familie en collega’s

Workshop informatie
– Duur: Ca. 4 uur
– Deelnemers: 15 – 30
– Prijs p/p: €95,-
Neem contact op!

5. Custom BBQ Workshop

Of je nu op zoek bent naar een gezellige en leerzame dag voor een groep vrienden, een leuk bedrijfsuitje voor jou en je collega’s, Koken met Bob biedt op maat gemaakte BBQ-workshops op locatie. Koken met Bob verzorgd workshops voor besloten groepen en kan productdemonstraties verzorgen.

Neem contact op indien je interesse hebt in een Custom BBQ Workshop. Voor deze workshop kan er een keuze gemaakt worden uit gerechtjes die van tevoren gekozen worden. Zo kunt u zelf uw workshop samenstellen.

Workshop informatie
– Duur: Ca. 5 uur
– Aanvang: In overleg
– Deelnemers: 15 – 30
– Prijs p/p: Vanaf €99,-
Neem contact op!