BBQ CATERING

Laat Bob naar jou toekomen en de mooiste BBQ gerechten voor jou bereiden

BBQ CATERING 2018-09-05T10:21:28+00:00

BBQ Bites

De BBQ bites is catering maar dan meer! Koken met Bob komt met meerdere BBQ’s en de chef zal live voor jullie gerechtjes zoals pulled pork, Angus hamburger, 16 uur gegaarde sparerib, spicy chickenwings, huisgerookte zalm en groente van de BBQ bereiden. Al deze gerechtjes komen met eigen garnituur of saus. Verder wordt er bij deze BBQ verschillende soorten brood en salades geserveerd.

Deze live BBQ bieden wij aan voor €27,50 p/p

American Slow Food

Deze live BBQ is een uitbreiding op de BBQ bites. De uitbreiding zal bestaan uit low and slow picanha, krokant buikspek en Thais gemarineerde gamba’s. Verder zal er een dessert van de BBQ worden bereid.

Deze live BBQ bieden wij aan voor €29,50 p/p

Live BBQ Kleine bites

Custom Live BBQ

Heeft u een vrijdagmiddagborrel, bedrijfsfeest, examenfeest, een verjaardag of gewoon iets te vieren. Wij maken een catering op maat voor u. Dit betekent dat we het eten, drinken, een tent op locatie en andere bijkomende zaken voor u regelen. Ik kom naar u toe met meerdere BBQ’s voor het afmaken van het eten. Dit zijn allen kleine gerechtjes met bijpassend garnituur of saus. Koken met Bob zorgt dat u een offerte op maat krijgt met al uw wensen.

Prijzen zijn vanaf €32,50 p/p

Voor aanpassingen, diëten en uitbreidingen kun u altijd contact met ons opnemen

Neem contact op