BBQ catering is meer dan alleen catering. Koken met Bob komt bij u thuis, op uw bedrijf of bij een memorabel moment die niet zomaar voorbij mag gaan. Deze momenten kunnen wij voor u tot een unieke ervaring maken, met live koken bij u! Gastronomische gerechten worden voor u bereid van de Big Green Egg, een smoker en/of een van de andere bbq’s die Koken met Bob gebruikt. Kleine en grote groepen kunnen rekenen op een op maat gemaakt arrangement. Dit arrangement is geschikt voor iedereen die lekker van eten kan genieten.

Een culinaire beleving waar door uw gasten nog lang over nagepraat wordt

Menu’s

Menu 1

Angus Beef burgers:
Hamburgers van Angus beef geserveerd met biologische bol, rode ui compote en tomatensalsa

Texas Chicken:
Met eigen BBQ Rub gekruide kippendijenspies met frisse American Ranch-saus.

Hot Smoked Salmon:
Hele warm gerookte zalmzijdes ingewreven met citroen-peperkruiden, geserveerd met limoenmayonaise en rucola

Grilled portobello paddenstoel:
Gevuld met Parmezaanse kaas, wilde paddenstoelen en truffel (veg)

SALADES & BROOD:

pasta Salade:
Rijkgevulde pasta salade met zongedroogde tomaat, olijven, kappertjes en pestosaus.

Coleslaw:
Witte kool, rode kool, wortel en rode ui, walnootjes, rozijnen en mayonaisesaus.

Brood:
Vers afgebakken biologisch brood met kruidenboter, aioli en tapenade.

Menu informatie
– Prijs p/p: €32,50
– Vanaf 8 personen

Neem contact op

Menu 2

Pulled Pork:
16 uur traaggegaarde varkensschouders uit de smoker met BBQ Rub, BBQ Saus en biologisch pitabroodje.

Texas Chicken:
Met chicken BBQ rub gekruiden kippendijenspies met frisse American Ranch-saus.

Hot Smoked Salmon:
Hele warmgerookte zalmzijdes gekruid met bbq-specerijen, met limoenmayonaise en rucola

Angus Steak:
Geroosterde steaks van Angus rundvlees gekruid met BBQ Rub en een pittige chimchurry.

Spare Ribs:
Traaggegaarde ribben van het varken, gekruid met eigen BBQ Rub en gelakt met BBQ Saus.

SALADES & BROOD:

Pasta Salade:
Rijkgevulde salade penne pasta, zongedroogde tomaten, kappertjes, olijven en pestosaus.

Potato Salade:
Aardappels, verse groenten & kruiden en een frisse yoghurtdressing.

Brood:
Vers afgebakken biologisch brood met kruidenboter, aioli en tapenade.

Menu informatie
– Prijs p/p: €37,50
– Vanaf 8 personen

Neem contact op

Menu 3

Cote de Boeuf
Caveman style cote de boeuf van het angus rund met bbq rub en een antiboise

Angus Beef burgers:
Hamburgers van Angus beef geserveerd met biologische bol, rode ui compote en tomatensalsa

Spies van zalm en gamba’s
Gemarineerd in een oosterse bbq rub met een aioli van gepofte knoflook

Groene asperges
Met gepofte tomaat en ui en geroosterde cashewnoten met tzatziki

Pulled Pork:
16 uur traaggegaarde varkensschouders uit de smoker met BBQ Rub, BBQ Saus en biologisch pitabroodje.

SALADES & BROOD:

Pasta Salade:
Rijkgevulde salade penne pasta, zongedroogde tomaten, kappertjes, olijven en pestosaus.

Potato Salade:
Aardappels, verse groenten & kruiden en een frisse yoghurtdressing.

Brood:
Vers afgebakken biologisch brood met kruidenboter, aioli en tapenade.

Menu informatie
– Prijs p/p: €41,50
– Vanaf 8 personen

Neem contact op

Menu 4

Iberico Spare-Ribs:
Ribben van 100% Iberico varkensvlees ingewreven met varkens BBQ Rub en gelakt met spicey BBQ Saus

Lamskebab:
Authentieke gekruide spiesjes van lamsvlees van de grill.

Gegrilde Reuzengamba’s:
Grote garnalen gemarineerd in knoflook, rode peper en tijm van de grill.

Tuscany Rib-Roast:
Italiaans gekruide Rib-eye van Angus rund aan het bot gegaard met een pittige chimchurry.

Texas Chicken:
Met chicken BBQ rub gekruiden kippendijenspies met frisse American Ranch-saus.

SALADES & BROOD:

Pasta Salade:
Rijkgevulde salade penne pasta, zongedroogde tomaten, kappertjes, olijven en pestosaus.

Potato Salade:
Aardappels, verse groenten & kruiden en een frisse yoghurtdressing.

Geroosterde groentesalade
Geroosterde groenten, Parmezaanse kaas en Balsamico creme.

Brood:
Vers afgebakken biologisch brood met kruidenboter, aioli en tapenade.

Menu informatie
– Prijs p/p: €49,50
– Vanaf 8 personen

Neem contact op

Menu 5

Coquiles:
Gegrilde Coquiles met wakame, gepresenteerd in hun schelp met gesmolten botersaus.

Zwaardvissteaks van de grill:
Zwaardvis bereid met citroen-peper marinade.

Geroosterde Lamsracks:
Hele lamsracks met een mosterd-kruidenkorst

Cote de Boeuf
Caveman style gegaarde cote de boeuf van het angus rund met bbq rub en een antiboise

Iberico Rack of Pork:
Geroosterde iberico varkensrack met appel- calvadossaus.

SALADES & BROOD:

Pasta Salade:
Rijkgevulde salade penne pasta, zongedroogde tomaten, kappertjes, olijven en pestosaus.

Potato Salade:
Aardappels, verse groenten & kruiden en een frisse yoghurtdressing.

Geroosterde groentesalade
Geroosterde groenten, Parmezaanse kaas en Balsamico creme.

Brood:
Vers afgebakken biologisch brood met kruidenboter, aioli en tapenade.

Menu informatie
– Prijs p/p: €60,-
– Vanaf 8 personen

Neem contact op

Custom / Vegetarisch Menu

Deze menu’s zijn naar wens aan te passen, Koken met Bob maakt elk menu op maat tot dat jij als gast tevreden bent!

Wil je een op maat gemaakt menu, of een overheerlijk vegetarisch menu? Koken met Bob kan deze helemaal op maat voor u samenstellen.
Denk aan geroosterde pastinaak met een wortelcreme, een italiaanse polentasteak met doperwtencreme of een gepofte zoete aardappel met een schuimige kruidenroom voor de vegetariër.

Menu informatie
– Prijs p/p: vanaf €40,-
– Vanaf 8 personen

Neem contact op